ОДБОРНИЦИ СЕ ОДРЕКЛИ ДНЕВНИЦА У КОРИСТ ПОПЛАВЉЕНИХ
5.06.2014


Скупштина Градске општине Палилула усвојила је одлуку о завршном рачуну буџета за 2013. годину. Буџет је реализован са 73.25 одсто. У прошлој години, општина је  приходовала са више од 145 милиона динара, док је за расход отишло око 140 милиона. Председник општине Бобан Џунић истакао је даје задовољан оствареним резултатима. Захваљујући одговорном пословању, штедњи и пројектима,  обезбеђена су додатна средства у буџету општине, кој ау наменска за пројектне активности- нагласио је председник општине Палилула.

На једанаестој седници Скупштине Градске општине Палилула, изабрани су нови заменици председника општине и председника скупштине, верификован мандат новом одборнику. По речима Милоша Стојковића, председника Скупштине одлучено је да Саша Матић буде заменик председника општине а одборник Александар Ждрале изабран је за заменика председника Скупштине општине Палилула. Донето је решење о разрешењу Младена Николића члана Комисије за комуналну делтност и за рад са саветима грађана а за новог члана ове комисије изабрана је Александра Милић. Донета је и одлука о потврђивању мандата новом одборнику Владимиру Стојиљковићу са изборне листе Уједињени региони-Бранислав Јовановић.

Шеф одборничке Групе СНС-а, Александар Ждрале обавестио је Скупштину да су одборници: Живојин Тасић, Ивана Љубић, Саша Матић, Милош Стаменковић и Кристина Петровић пришли одборничкој групи СНС-а.

Одборници Скупштине и чланови општинске изборне комисије једногласно су донели одлуку да се одрекну једне дневнице а овај износ ће бити уплаћене на рачун Републике Србије за помоћ становништву на поплављеним подручјима.